Има отслабване на партиите в България. За радост на ГЕРБ, Бойко

...
Има отслабване на партиите в България. За радост на ГЕРБ, Бойко
Коментари Харесай

Георги Марков: Джипката е символ на направеното от ГЕРБ

„ Има намаляване на партиите в България. За наслада на ГЕРБ, Бойко е роден под щастлива звезда, няма съперници “. Това сподели депутатът от ГЕРБ Георги Марков, пред БНР.

Според Марков всички нови партии са формирани от остарели играчи. „ Част от тях са си фрагменти на Бойко. Цветанов, който смятам за най-хубавия изборджия на прехода, беше основна фигура в ГЕРБ. От политическото нищо Христо Иванов беше комплициран за министър. Трайчо отникъде стана министър. Мая, която играе ролята на бунтовник, беше републикански омбудсман, с помощта на Борисов “, пренбрежително се изрече той за съперниците на своята партия.

Марков е безапелационен, че ГЕРБ ще завоюва тези избори. „ Смеят се на джипката, само че тя е знак на направеното. ГЕРБ разполага с невероятна локална власт... Това ще е огромна морална победа за Бойко, няма подобен състезател. Най-лошият вид за него е да стане началник на опозицията “, предвижда депутатът.

Той разяснява и последствията, които ще има изборът на Джо Байдън за американски президент върху България: „ Ще бъдем притиснати да приемем световния пакт на Организация на обединените нации за миграцията. Ще бъде изработен опит да бъдем заставени да приемем Истанбулската спогодба. Ще ни натиснат да свалим гащите за македонците. Натискът ще бъде изработен след идващите парламентарни избори – ГЕРБ ще бъде блокиран да направи държавно управление, Българска социалистическа партия ще бъде блокирана и чрез „ Да, България “ ще се направи опит за неолиберален комунистически прелом. “ 

Марков призна, че е станал поддръжник на някогашния държавен глава Доналд Тръмп след неговите речи от трибуната на Организация на обединените нации: „ Той сподели, че Съединени американски щати се отхвърлят от глобализма, от безсмислените войни, от износа на народна власт и насърчи патриотизма, националния суверенитет, историческите дадености... Има нещо доста знаково в отхвърли на Тръмп да отиде на клетвата на Байдън. Това не е маниер на афектиран човек, а знак за непризнаване на изборите. “
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР